Zittend ziekenvervoer

U bent in de situatie gekomen dat u gebruik gaat maken van zittend ziekenvervoer. Naar een ziekenhuis of therapie moeten, is natuurlijk voor niemand prettig. Des te belangrijker is het dat uw vervoer van en naar uw behandeling tot in de puntjes is geregeld. Tijdigheid en comfortabel reizen in een veilig en net voertuig zijn hierbij dan zeer belangrijk.

Bij een eerste gesprek kunnen wij u helpen met de aanvraag van het vervoer, welke zorgverzekeraar, heeft u recht op vervoer, de eigen bijdrage en alle bijkomende vragen beantwoorden.

De taxi’s die gebruikt worden voor het rolstoel- en zittend ziekenvervoer voldoen aan alle hedendaagse eisen als navigatie en airconditioning. Bovendien zijn de taxi’s, geheel ingericht om de veiligheid bij ziekenvervoer te kunnen garanderen.

 

 

De bussen die ingezet worden voor het rolstoelvervoer voldoen aan alle veiligheidsvoorwaarden van het VVR (Veilig Vervoer Rolstoelinzittenden). Ook de chauffeurs die het zieken- en rolstoelvervoer verzorgen zijn vakbekwaam, hebben sterke sociale vaardigheden en zijn in het bezit van het diploma ‘Levensreddend handelen’. 

Daarom mogen wij ook spreken van het beste zittend ziekenvervoer en rolstoelvervoer in de regio’s Weert en Cranendonck!