Ziekenvervoer Weert

Naar  het ziekenhuis of de therapeut? Ziekenvervoer Weert zorgt ervoor dat u op tijd ter plaatse bent.

Bij ernstige gezondheidsproblemen heeft u andere zaken aan uw hoofd dan vervoer van en naar uw behandelingen.
De medewerkers van Ziekenvervoer Weert –gespecialiseerd in zittend ziekenvervoer per taxi en rolstoelvervoer per rolstoelbus- begrijpen dat als geen ander. Daarom verzorgen wij al uw ziekenvervoer met persoonlijke aandacht. Bij het zieken- en rolstoelvervoer van Ziekenvervoer Weert staat de mens voorop. 

De afdeling zittend ziekenvervoer in Weert is opgericht in 1996. Onze medewerkers hebben een jarenlange ervaring en weten waar betrouwbaar ziekenvervoer en rolstoelvervoer aan moet voldoen. U wordt graag te woord gestaan door onze medewerkers.

Uw ziekenvervoer wordt altijd verzorgd met persoonlijke aandacht. Alle taxibedrijven die het vervoer voor Ziekenvervoer Weert verzorgen, beschikken over het “TX” keurmerk voor taxibedrijven. Dit keurmerk staat voor vakkundigheid en kwaliteit van de aangesloten taxibedrijven. Het ziekenvervoer en rolstoelvervoer wordt verzorgd door een vaste kern gediplomeerde taxichauffeurs. Iedere dag zijn er aangepaste taxi’s onderweg voor het Ziekenvervoer Weert.

Het zittend ziekenvervoer en rolstoelvervoer wordt verzorgd door onderstaande taxibedrijven:

Princen Personenvervoer
Maaseikerweg 155
6005 AD Weert
www.princen.com

Taxibedrijf Konings CZ-vervoer
Herenstraat 155
6004 XH Weert

Taxibedrijf Briels
St. Mathiasstraat 9-9a
6004 AB Weert

Beerens Personenvervoer
Newtonweg 16L
6101 WX Echt
www.beerenspersonenvervoer.nl